Registracija

Registrujte se


Za pravna lica:

Prijava

Registrujte se na europrofil.rs

Poštovani posetioci,

Registracija je sastavni deo procesa online kupovine i obavlja se samo jednom. Svaki sledeći put kada posetite našu online prodavnicu, sistem će Vas automatski prepoznati. Za pravilnu registraciju neophodno je da posedujete ispravnu email adresu na koju ćemo vam poslati verifikacioni link, preko kojeg možete aktivirati Vaš nalog. Obavezno proverite da verifikacioni link nije dospeo u SPAM folder u Vašem email klijentu.

Na našem internet sajtu europrofil.rs u mogućnosti ste da se registrujete kao fizičko lice ili kao pravno lice. Razlika između ova dva naloga je u tome što:

  • Registrovana fizička lica mogu videti samo maloprodajne cene.
  • Registrovana pravna lica mogu videti samo veleprodajne cene.
  • Zajedničko za sve registrovane korisnike je to da imaju uvid u sve porudžbenice koje su napravili preko web prodavnice. 

Pravo na kupovinu po veleprodajnim cenama imaju samo kupci koji su ostvarili uslove za kupovinu u veleprodaji. - Uslovi kupovine i reklamacije

Nakon što ste se uspešno registrovali, možete se prijaviti na sajt sa podacima koje ste koristili prilikom registracije. Prijavljujete se klikom na link Prijava u gornjem desnom uglu ekrana. Kada ste prijavljeni na sajt, u gornjem desnom uglu klikom na Moj profil, možete izmeniti svoje podatke, a možete i pogledati sve porudžbenice koje ste napravili do sada.

Kao registrovani korisnik saglasni ste sa Uslovima korišćenja koje možete pročitati ovde.

Podrška:
Ukoliko imate bilo kakvih problema pri registraciji, kontaktirajte našu podršku na: info@europrofil.rs

Pravila o zaštiti podataka o ličnosti (GDPR): 

U ime EURO-PROFIL d.o.o., kao i internet prodavnice europrofil.rs, obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa emailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u internet prodavnici europrofil.rs i poslovni partneri, odgovorni su za poštovanje zakona o zaštiti privatnosti.